Avižiniai sausainiai su auksinėmis razinomis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Avižiniai sausainiai su auksinėmis razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g avižinių dribsnių
200 g auksinių razinų
150 g minkšto sviesto
200 g cukraus
2 kiaušiniai
160 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
1 vanilės lazdelė
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir išskobti minkštimą. Sviestą su cukrumi ir žiupsneliu druskos šluotele išplakti iki vientisos masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir soda, berti į sviesto masę ir išsukti. Įmaišyti avižinius dribsnius, razinas ir vanilę. Orkaitę įkaitinti iki 150 laipsnių temperatūros. Kepimo popieriumi iškloti dvi skardas. Šaukštu kabinti tešlą ir dėti ant skardos taip, kad aplink kiekvieną būtų maždaug penki centimetrai tuščios vietos. Atsargiai paspausti tešlos kauburėlius, kad išeitų apskriti. Kepti įkaitintoje orkaitėje aštuonias minutes. Sausainius ataušinti ant kepimo popieriaus ir tik tada dėti į lėkštę. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital