Avietinis pyragas

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avietinis pyragas
Skanaus :)
Avietinis pyragas
Avietinis pyragas
Autorius apie receptą: Labai gaivus ir puošnus desertas. Labai gaivus ir puošnus desertas. Rima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų grietinės
400 gramų aviečių
300 gramų miltų
300 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 sauja anyžinio lofanto lapelių
3 šaukštai medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius su 200 gr cukraus išplaku iki putų, pilu tirpintą sviestą ir medų, sijoju miltus sumaišytus su kepimo milteliais (miltų dėti tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo), išmaišau.
2.
Kepu turimoje formelėje apie 50 minučių, 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
3.
Grietinę kremui išplaku su 100 gr cukraus iki taps puri, šaukštu įmaišau avietes. Kelias saujas uogų palieku puošimui.
4.
Atvėsintą biskvitą dalinu į kelias dalis ir pertepu aviečių - grietinės kremu.
5.
Puošiu anyžiumi ir avietėmis. Skanaus :)
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital