Avietinis pyragas

AUTORIUS:
Vanesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Avietinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g margarino VILNIUS kepiniams
185 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g grietinės 18%
250 g šaldytų aviečių
miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius atskirk nuo baltymų ir ištrink su cukrumi. Supilk išlydytą margariną ir grietinę, vėl išmaišyk. Miltus su kepimo milteliais suberk į masę ir atsargiai išmaišyk. Galiausiai supilk išplaktus baltymus iki putų. Gautą vientisą masę supilk į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant tešlos vidurio supilk atitirpintas uogas. Kepk 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstyk cukraus pudra.
AUTORIUS: Vanesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital