Avietinis pyragas

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Avietinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 valgomi šaukštai cukraus
500 gr varškės
500 ml grietinėlės
100 gr cukraus pudros
100 gr aviečių
Tešlai:
2 kiaušiniai
2 stiklinės kvietinių miltų
0,5 stiklinės pieno
100 gr sviesto
Papuošimui:
100 gr šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsikepame biskvitinį lakštą: išplaktus kiaušinius sumaišome su cukrumi, išlydytu sviestu, pienu ir kvietiniais miltais. Kepame apie 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Apie 300 ml grietinėlės išplakame kartu su varške, avietėmis ir cukraus pudra (arba paprastu cukrumi).
Gautą plaktos varškės masę dedame ant iškepto ir atvėsinto biskvito lakšto. Pyragą formuojame inde arba tortų formoje. Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Pyragą papuošiame šokolado ir grietinėlės padažu.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Deimante
2012-12-15 18:11
O butu galima naudoti avieciu uogiene? ATSAKYTI
paslaptis
2012-12-12 13:11
O vietoj aviečių galima ka nors kita panaudoti? :) ATSAKYTI
godzila
2011-11-03 14:56
siap tortas patiko, bet ar sokoladas butinas?
nezinau kaip jums, bet man jis netiko prie sio torto!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( ATSAKYTI
braske
2011-06-09 18:43
norejau paklausti, papuosimui sokolado ir grietineles padaza daryti tai islydyti sokolada ir sumaisyti su isplakta grietinele? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital