Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg avienos krūtinėlės
1,5 l vandens
1 česnakas
2 šaukštai acto
2 kiaušiniai
druska
2 bulvės
Krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avieną nuplauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu, pasūdome ir užverdame. Verdame, kol mėsa pasidaro minkšta. Mėsą išgriebiame, supjaustome mažais gabaliukais ir vėl sudedame į sultinį. Suspjaustome nuskustas bulves ir taip pat dedame į puodą. Paverdame tiek, kad bulvės išvirtų ir nukeliame nuo ugnies. Pasiruošiam atskirą indą. Česnaką nulupame, sutriname, įpilame acto, įmušame kiaušinius, gerai išplakame ir supilame į sriubą. Paverdame pora minučių ir tiekiame, pabarstydami krapais.