Aviečių uogienė

AUTORIUS:
Renalda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Aviečių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg aviečių
1,5 stiklinės cukraus
1 citrinos sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite avietes į puodą su storu dugnu, suberkite cukrų ir išspauskite citrinos sultis. Virkite neuždengus apie 3 valandas ant mažos ugnies. Praėjus maždaug pusei vyrimo laiko uogienę reikia petrinti. Išvirtą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite.
AUTORIUS: Renalda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital