Aviečių ir braškių šerbetas

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aviečių ir braškių šerbetas
Autorius apie receptą: Vasarą labai atgaivina, skanus, verta išmėginti. Vasarą labai atgaivina, skanus, verta išmėginti. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų šaldytų aviečių
300 gramų šaldytų braškių
100 mililitrų vandens
1 saujelė ledukų
3 šaukšteliai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Įdėti į plaktuvą avietes su braškėmis ir plakti.
2.
Tada įdėti ledukus kartu ir įpilti citrinos sultis, kelias minutes paplakti, kol pasidarys vientisa masė.
3.
Kad geriau plaktųsi, galima įpilti ir vandens.
4.
Kai viskas gerai išsiplaks, visą masę supilstyti į taures.
5.
Galima papuošti citrinos griežinėliu arba braškėmis. Skanaus!!! :)
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital