Aviečių džemas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aviečių džemas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg aviečių
200 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautas avietes apdžiovinkite, užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies vis pamaišant ir nugriebiant susidarančias putas
Virkite apie 20 minučių, tada džemą išpilstykite į stiklainius ir pasterizuokite 0,5 l stiklainius - 15 minučių, 1 litro tarlpos - 25 minutes.
Sandariai uždarykite, apverskite dangteliais žemyn ir palikite atvėsti.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital