Aviečių džemas

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Aviečių džemas
Autorius apie receptą: Taip aviečių džemą ruošė mano mama ir ji išmoko iš močiutės. Galima ir nežaisti nulipant sultis ir viską iškart virti kartu, bet man darant pagal šį receptą būna skaniau, Taip aviečių džemą ruošė mano mama ir ji išmoko iš močiutės. Galima ir nežaisti nulipant sultis ir viską iškart virti kartu, bet man darant pagal šį receptą būna skaniau, tokia džemiškesnė konsistencija gaunasi. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas aviečių
1 kilogramas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Avietes sumaišyti su 0,5 kg cukraus ir palikti pastovėti vėsioje vietoje, kol išsiskirs sultys.
2.
Atsiradusias sultis nupilti į puodą, į jas suberti likusį cukrų ir kaitinti maišant, kol cukrus ištirps, paskui virti dar 5 minutes. Į verdantį sirupą po truputį dėti avietes ir virti, kol sutirštės.
3.
Karštą džemą sukrėsti į švarius, iškaitintus stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius apversti dangteliais žemyn ir palikti atvėsti.
4.
Džemą laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ingrida
2022-09-28 16:02
Mažiau cukraus dedant kažin gautusi? ATSAKYTI
Janina
2018-07-12 13:58
Nuostabus receptas, žaidimo gal ir daugiau, bet tikrai labai labai skanu, toks kaip vaikystėje skonis!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital