Austriškos salotos

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Austriškos salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 kiaušiniai
1 svogūnas
1 indelis žuvies konservų aliejuje
100 g fermentinio sūrio
margarinas
majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius kietai išvirti, baltymus atskirti nuo trynių. Salotas sluoksniuoti taip: tarkuoti kiaušinio baltymai, tarkuotas sūris, sutrinta žuvis ir majonezas. Tada - supjaustytas svogūnas, tarkuotas margarinas, tarkuoti tryniai ir vėl majonezo sluoksnis. Salotas, prieš patiekiant, valandėlę palaikyti šaltai, kad įsiskonėtų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital