"Atvirkščias" obuolių pyragas.

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
"Atvirkščias" obuolių pyragas.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai obuolių
140 mililitrų aliejaus
125 gramai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 vienetai kiaušinių
190 gramų speltų miltų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukšteliai cinamono
2 šaukšteliai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius.
2.
Į plakimo indą supilti aliejų, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išplakti tešlą mikseriu.
3.
Apskritą 26 cm skersmens formą ištepti aliejumi.
Supilti tešlą.
4.
Obuolius supjaustyti plonais griežinėliais.
Sudėti įstrižai ant tešlos. Apibarstyti cinamonu ir trupučiu cukraus.
5.
Kepti vidurinėje orkaitės dalyje 180-200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių (patikrinant mediniu pagaliuku, ar nebelimpa tešla).
6.
Iškepusį pyragą atvėsinti.
Išversti jį į padėklą arba tortinę, kad obuoliai liktų apačioje.
Viršų per trafaretą apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital