Aštrūs sūdyti agurkai

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Aštrūs sūdyti agurkai
Autorius apie receptą: Labai lengvi ir skanūs agurkai. Galite ragauti juos jau ir sekančią dieną, bet patys skaniausi man jie būna po savaitės-dviejų. Recepte užtrašiau prieskonius, kuriuos aš Labai lengvi ir skanūs agurkai. Galite ragauti juos jau ir sekančią dieną, bet patys skaniausi man jie būna po savaitės-dviejų. Recepte užtrašiau prieskonius, kuriuos aš naudoju, bet galite juos keisti ir į savo mėgiamus, tik būtinai įdėkite čili pipiriuko. (...daugiau) Vilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Agurkai, 5 kilogramai
Čili, 1 vienetas
Česnakai, skiltelės, 3 vienetai
Krienai, šaknis, 30 gramų
Peletrūnas (kietis), lapeliais, 10 vienetų
Krapai, 50 gramų
Mairūnas, 1 šaukštas
Vanduo, 4 litrai
Druska, 250 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Atrinkite nedidelius agurkus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Čili pipirą supjaustykite smulkiau ir užberkite ant agurkų. Užpilkite sūriu vandeniu (vandenyje prieš tai gerai ištirpinkite druską) ir paslėkite, kad apsemtų. Pastatykite vėsioje vietoje (aš nešu į rūsį) ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
AUTORIUS: Vilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dita
2017-07-16 16:42
Peletrūno neturėjau ir nedėjau, skaniai gavosi ir be jo. Valgiau po 4 dienų, buvo super :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital