Aštrūs pusrytukai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Aštrūs pusrytukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sūrio
Bazilikų
Raudonėlio
Majonezo
Garstyčių
Čili pipirų (tyrės)
Svogūno
Batono 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Visko dėti pagal poreikį ir porcijų skaičių.
Supjaustyti svogūną, sūrį, sudėti visu kitus ingridientus ir su blenderiu padaryti tyrę.
Kol darysite tyrę, batono riekeles paskrudinkite apie 15min. 250 °C temp.orkaitėje,o vėliau užtepkite užtepėlę ir dar truputėlį paskrudinkite.

Skanaus ;)

AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital