Aštri vištienos sriuba su pupelėmis ir imbieru

AUTORIUS:
Valentina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aštri vištienos sriuba su pupelėmis ir imbieru
Aštri vištienos sriuba su pupelėmis ir imbieru
Aštri vištienos sriuba su pupelėmis ir imbieru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė pupelių (rudosios )
400 gramų vištienos filė
2 skiltelės česnako
1 vienetas morkų
1 stiklinė adžikos
1 šaukštelis imbiero
1 žiupsnelis kalendros
1 šaukštelis kario
1 vienetas aitriosios paprikos (džiovintas )
2 šaukštai pomidorų pastos
50 gramų kietojo sūrio
0.5 žiupsnelio druskos
0.5 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirti pupeles, vandenį nupilti.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, pakepinti smulkiai supjaustytą česnaką, sudėti mažais gabaliukais supjaustytą vištieną ir sutarkuotą morką, lengvai apkepti.
Tada sudėti adžiką, imbierą, karį, susmulkintą kalendrą ir pomidorų pastą.
3.
Viską patroškinti apie 5 minutes ir sudėti į puoda su pupelėmis. Įpilti apie 2 litrus vandens.
4.
Sutrupinti džiovintą čili pipiriuką, įberti druskos ir maltų juodų pipirų pagal skonį.
Virti apie 7-10 minutes.

Patiekiant sriubą įberti "Džiugo" sūrio. Skanaus!
AUTORIUS: Valentina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital