Aštri vištienos ir jūros gėrybių sriuba

AUTORIUS:
Jole
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Aštri vištienos ir jūros gėrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištienos kulšelės
100 g šaldytų lukštentų krevečių
100 g šaldytų jūros gerybių mišinio
pusė pakelio šaldytų kiniškų daržovių
2l vištienos sultinio
1 aitrioji pipiro
3-4 v. š. sojos padažo
2 v. š. acto
2 v. š. krakmolo
baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 vištienos kulšelės
100 g šaldytų lukštentų krevečių
100 g šaldytų jūros gerybių mišinio
pusė pakelio šaldytų kiniškų daržovių
2l vištienos sultinio
1 aitrioji pipiro
3-4 v. š. sojos padažo
2 v. š. acto
2 v. š. krakmolo
baltųjų pipirų Nuo kulšelių nuimam odelę, paverdam apie 20min., tada išimam kulšeles, nupjaunam mėsą ir sudedam ją atgal į puodą. Tada sudedam krevetes, jūros gerybes, daržoves, supilam soją, actą, pipirus, aitrųjį pipirą, supjaustytą smulkiai, druska (jei reikia). Virti 10 min. Krakmolą ištirpinam šaltame vandenyje (santykiu1:2) ir lėtai pilam į sriubą, pamaišant kol sutirštės. Skanaus!
AUTORIUS: Jole
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Donis
2010-09-26 09:43
Ar čia ne klaida - nuo kada vištiena vegetariškas produktas..? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital