4 vištienos kulšelės
100 g šaldytų lukštentų krevečių
100 g šaldytų jūros gerybių mišinio
pusė pakelio šaldytų kiniškų daržovių
2l vištienos sultinio
1 aitrioji pipiro
3-4 v. š. sojos padažo
2 v. š. acto
2 v. š. krakmolo
baltųjų pipirų
Nuo kulšelių nuimam odelę, paverdam apie 20min., tada išimam kulšeles, nupjaunam mėsą ir sudedam ją atgal į puodą. Tada sudedam krevetes, jūros gerybes, daržoves, supilam soją, actą, pipirus, aitrųjį pipirą, supjaustytą smulkiai, druska (jei reikia). Virti 10 min. Krakmolą ištirpinam šaltame vandenyje (santykiu1:2) ir lėtai pilam į sriubą, pamaišant kol sutirštės. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)