Aštri adžika
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
Aštri adžika
INGREDIENTAI:

2 kilogramai pomidorų

700 gramų raudonosios paprikos

300 gramų morkų

200 gramų čili pipiro

4 vienetai svogūnų

1 vienetas petražolių (šaknys)

0,5 stiklinės cukraus

0,5 stiklinės acto

0,5 galvos česnako

3 šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus, paprikas, čili, morkas, svogūnus, petražolių šaknį sumalti mėsmale.
2.
Virti apie 45 - 60 minučių, kol skystis truputi nugaruos. Pagardinti druska ir cukrumi.
3.
Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus.
4.
Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti.
5.
Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).
Skaityti komentarus
Komentarai (6)
aivaras
2016-08-18 19:58
ant sito kiekio pomidoru dejau 500 g. cili pipiru super ir neisemiau seklu
ramunas.uk@gmail.com
2015-10-01 19:34
Adzika
regina
2015-08-30 10:24
galima ir be morku,labai skanu,niam,niam.
Carmella
2015-08-27 09:43
Nerealiai geras receptas - dariau viska, kaip buvo parasyta - skaniau ir but negalejo - pernai "progo", tai siemet trigubai pridariau. Spaudziu letena tam, kas parase si nerealiai gera recepta
Rimantas
2015-07-05 15:15
Sveiki, noriu pasakyt, kad čia greičiau adžikos padažas ar užkandis, tikroji adžika neverdama ir jos pagrindas čili pipirai, česnakai ir žalumynai
Vilius
2011-10-27 13:00
Skonis puikus, tačiau su tokia adžika galima žindomus kūdikius maitinti... Kad toji adžika taptų normali, būtina patrigubinti aitriųjų pipirų kiekį. Tą padariau gamindamas antrą kartą.
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis