Artišokų krepšeliai "dovanėlė"

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Artišokų krepšeliai "dovanėlė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g išskobtų artišokų
200 g baltųjų porų bamblių
200 g pievagrybių
50 g obuolio
4 šaukštai sviesto
žiupsnelis mėsos sultinio miltelių
žiuspnelis druskos ir pipirų
3 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Artišokų šerdis sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų ir apdžiūtų. Porus supjaustyti kubeliais, nulieti vandeniu ir nusausinti. Nuvalytus grybus ir nuluptą obuolį supjaustyti kubeliais.
Porus ir obuolį kepti su šaukštu sviestu, kol suminštės. Perdėti į sietelį. Į kepimo riebalus dėti šaukštą sviesto ir 2 minutes pakepti grybus. Grybus sudėti į sietelį su porais, kad nuvarvėtų.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti artišokų sunką ir vyną, suberti sultinio miltelius. Užvirinti ir nugarinti, kad liktų tik 4 šaukštai skysčio. Pasūdyti, apibarstyti pipirais, sudėti pakepintus priedus ir viską gerai išmaišius sudėti į dubenį.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą sviesto. Sudėti artišokus bei petražoles. Šiek tiek pasūdyti ir apkepti. Išskobtus artišokus įdaryti ir tiekti į stalą.
AUTORIUS: Dalia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Rūta
2010-08-23 09:42
sveciai liko labai patenkinti :))) ATSAKYTI
Agne
2010-08-18 15:35
butinai papasakokit kaip gavosi :) ATSAKYTI
Rūta
2010-08-17 17:37
Butinai pabandysiu pagaminti savaitgali, bus sveciams uzkandeles, tik nezinau kaip cia bus... gali buti gaila dalintis :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital