Aronijų uogienė su obuoliais

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Aronijų uogienė su obuoliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanioji aronijų uogienė, visai kaip vaikystėje! Aš ją labai mėgstu naudoti ir pyragams, ir tiesiog sumaišius su vandeniu kaip saldų gėrimą! Skanioji aronijų uogienė, visai kaip vaikystėje! Aš ją labai mėgstu naudoti ir pyragams, ir tiesiog sumaišius su vandeniu kaip saldų gėrimą! Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas aronijų
1.5 kilogramo cukraus
2 stiklinės vandens
300 gramų obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuplaukite nulupkite obuolius, išimkite jų sėklalizdžius ir tuomet obuolius sutarkuokite burokine tarka.
2.
Cukrų užpilkite verdančiu vandeniu ir pamaišykite, kad cukrus ištirptų. Į puodą sudėkite aronijas ir tarkuotus obuolius bei užpilkite juos cukraus sirupu. Uogienę pavirkite maždaug 6-7 minutes ir tuomet palikite bent 12 valandų (galima ir parai) pastovėti. Tada dar kartą užkaiskite uogienę ir virkite kol ji sutirštės iki norimos konsistencijos.
3.
Dar karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždarykite, apverskite dangteliais žemyn ir palikite atvėsti. Šia uogiene galėsite gardžiuotis visą žiemą.
AUTORIUS: Reda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
No
2023-08-21 13:20
O kam laikyti taip ilgai jau išvirtą? ATSAKYTI
Di
2019-09-05 14:21
Kažin kam reikia versti stiklainį su uogiene? ATSAKYTI
No
2023-08-21 13:21
Kad geriau pritrauktų dangtelį lygtai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital