Apkepta silkė Kūčių vakarienei

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Apkepta silkė Kūčių vakarienei
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 silkės filė
3 v. š. miltų
50 g aliejaus50 ml vandens
prieskoniai silkei
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tik iš miltų ir vandens išplakti nelabai skystą tešlą. Joje pamirkyti prieskoniais ištrintą silkę ir kepti ant aliejaus keptuvėje, ar orkaitėje.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Danguolė
2017-12-08 10:35
Kepu silkę tešloje. Suminkau tešlą, iškočioju, dedu puse silkės puselės ant tešlos ir užspaudau kraštus. Kepu aliejuje. Tai senas mano mamytės receptas. ATSAKYTI
Lina
2020-12-19 21:03
Ačiū būtinai pamėgimsiu pagal jūsų patarimą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital