Apelsinų skonio upėtakis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Apelsinų skonio upėtakis
Apelsinų skonio upėtakis
Apelsinų skonio upėtakis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 upėtakio gabaliukai be odos;
Druskos ir pipirų pagal skonį.

Marinatas:
1 valgomas šaukštas sojos padažo;
4 valgomi šaukštai apelsinų sulčių;
1 skiltelė smulkinto česnako;
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital