Apelsinų salotos

AUTORIUS:
Česė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Apelsinų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 dideli apelsinai
300 g fermentinio sūrio
500 g grybų
3 paprikos
1 šaukštas sezamo sėklų
2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinus nuplauti perpjaut per pusę ir kiekvieną puselę išskaptuoti, nepažeidžiant odelės. Turi likti pusė apelsino kaip indelis.
Apelsinų minkštimą sumaišyti su sutarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintais pievagrybiais, paprikomis.
Salotas išmaišyti su majonezu, garstyčiomis ir sezamų sėklomis.
Paruoštas salotas sudėti į apelsinų puseles.
Neįprasto skonio ir verta paragauti. :-) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Česė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital