Apelsinų pyragas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Apelsinų pyragas
Apelsinų pyragas
Apelsinų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g sviesto
250 g cukraus
250 g miltų
5 kiaušiniai
1pakelis vanilinio cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
120 ml natūralių apelsinų sulčių
120 g cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą, cukrų ir vanilę gerai ištrinti, po vieną išsukti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišyti į vientisą tešlą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C. Kepimo formą ištepti riebaliais ir pabarstyti miltais, kad pyragas nepriliptų. Į formą supilti tešlą ir kepti apie 1 val. Pyragą išimti iš formos ir truputelį atvėsinti. Kol pyragas vės, iš 120 ml sulčių ir 80 g cukraus pudros išvirti sirupą. Virti neilgai. Pravėsusiu sirupu gerai apšlakstyti pyragą. Kai pyragas visiškai atvės, apibarstyti likusia cukraus pudra.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital