Apelsinų ir morkų uogienė

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Apelsinų ir morkų uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1kg apelsinų
citrina
3 morkos
500 ml vandens
1000 g cukraus
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.
Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudeti į paruoštus stiklainius ir užsukti.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital