Anties krūtinėlės iešmeliai

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Anties krūtinėlės iešmeliai
Anties krūtinėlės iešmeliai
Anties krūtinėlės iešmeliai
Anties krūtinėlės iešmeliai
Anties krūtinėlės iešmeliai
Autorius apie receptą: Kvapnūs, sultingi, minkšti ir labai gardūs anties krūtinėlės iešmeliai. Prie šių iešmelių labai tinka šalia patiekti Kvapnūs, sultingi, minkšti ir labai gardūs anties krūtinėlės iešmeliai. Prie šių iešmelių labai tinka šalia patiekti ir  agurkų padažą . (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų antienos krūtinėlės (su oda)
50 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų beržų sulos (arba klevų sulos, galima ir nenaudoti)
30 gramų obuolių sirupo (arba svarainių sirupo ar klevų sirupo)
30 gramų žaliųjų citrinų (arba paprastos citrinos)
20 gramų česnako
20 gramų imbiero
5 gramai rozmarino
5 gramai čiobrelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiamas marinatas: smulkiai sukapojami česnakai ir imbieras, įspaudžiamos žaliosios citrinos sultys. Dedama smulkiai supjaustyta citrinos žievelė, smulkinti žalumynai, pilama sula, obuolių sirupas ir aliejus, viskas išmaišoma.
2.
Nuo anties krūtinėlės nuimama oda. Antiena supjaustoma išilgai apystorėmis juostomis ir įtrinama marinatu. Marinuojama apie valandą.
3.
Pasimarinavusi antiena suveriama ant iešmelių ir kepama griliuje 160 temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusi pagardinama druska.
4.
Antieną aš patiekiau su šviežiomis daržovėmis, pabarstęs smulkinta traškia anties odele, kurią ruošiau taip - nuo krūtinėlės nuimtą odelę pašlaksčiau trupučiu aliejaus ir dėjau kepti ant griliaus, kol pasidarė traški.
5.
Prie iešmelių patiekiau šį agurkų padažą .
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital