Ant iešmo keptas ungurys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Ant iešmo keptas ungurys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ungurys, 600 gramų
Agurkai, 1 vienetas
Krapai, smulkinti, 2 šaukštai
Petražolės, smulkintos, 1 šaukštas
Sviestas, 1 šaukštas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Aliejus, truputį
Kvietiniai miltai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vigita
2010-06-07 16:37
sveiki, patiekalo ivertinimas yra pakankamai mazas, bet nei vienas neparaso kas negerai, gal but butu galima pakeisti sudedamasias dalis.. Na mes bandeme si recepteli, tai man visai netiko agurkas, gal but geriau butu bulve kepti ant iesmo, net nezinau.. bet unguriukas tai laaabai skaniai isikepe :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital