Ant grotelių kepti šonkauliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Ant grotelių kepti šonkauliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos šoninės su šonkauliais
0,5 stiklinės aliejaus
2 šaukštai aštraus aitriųjų paprikų padažo
1 šaukštelis maltų pipirų
2 paprikos (po vieną raudoną ir žalią aitriąją papriką)
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejų sumaišykite su aitriųjų paprikų padažu, maltais pipirais, druska ir žiedeliais pjaustytomis paprikomis. Šoninę supjaustykite porcijomis taip, kad kiekvienoje būtų po vieną šonkaulį, lengvai pamuškite, formuokite iš jos kuo apvalesnius blynelius, užpilkite juos paruoštu marinatu ir palaikykite valandą šaldytuve. Tada šonkaulius dėkite ant įkaitintų grotelių ir kepkite nuolat apversdami, kol viršus pasidengs traškia plutele.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Roberta
2018-11-13 14:03
Labai paprastas, bet kartu ir pasiteisinęs receptas! Kartu naudodama ne tik skanius mėsos receptus, bet ir grilių iš kepsnines.lt pasiekiau pačio geriausio rezultato. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital