Angliškas keksas

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Angliškas keksas
Angliškas keksas
Angliškas keksas
Angliškas keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 puodelis (1 puodelio talpa apie 200 ml) jogurto (geriausiai tinka paprastas be priedų)
100g margarino VILNIUS kepiniams
1 puodelis cukraus
1 kiaušinis
0,5 puodelio graikinių riešutų
0,5 puodelio razinų
0,5 a.š. cinamono
1 a.š. sodos
2 puodeliai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinį, įpilame jogurto ir išplakame. Į plakinį įdedame sodos, cinamono ir miltų. Gerai išminkome tešlą. Galiausiai į gerai išminkytą tešlą suberiame kapotus graikinius riešutus, razinas ir gerai sumaišome. Kepimo formą ištepame aliejumi ar kepimui skirtu margarinu Vilnius, pabarstome miltų, kad tešla nepriliptų prie formos kraštų. Sukrečiame tešlą į paruoštą kepimo formą. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių, 40-45 minutes. Gero apetito:)
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital