Anansų žiedai tešloje

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Anansų žiedai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 švieži arba 2 skardinės konservuotų ananasų
300 g sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinis
cukraus pudra
vyšnios (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei naudojate šviežius ananasus, nulupkite juos ir supjaustykite griežinėliais. Jei naudojate konservuotus ananasus, nusunkite ir nusausinkite juos. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų griežinėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Paruoštus griežinėlius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite cukraus pudra ir vidurį papuoškite vyšniomis be kauliukų. Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol tešla pakyla ir gražiai apkepa. Patiekti galima tiek šiltus, tiek šaltus. Skanaus.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital