Ananasų gėlės

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ananasų gėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinė konservuotų ananasų žiedų (apie 520 g)
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 v. š. cukraus pudros
100 g konditerinio ar juodo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:

Atšildykite tešlą.

Servetėle nusausinkite ananasų žiedus.

Sluoksniuotą nemielę tešlą supjaustykite pakankamai siuromis juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų žiedus.

Taip paruoštus ananasų žiedus dėkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi. Skardą dėkite į orkaitę įkaitintą iki 200˚C. Ananasų žiedus kepkite apie 20-25 min. ,kol gražiai pagels. Užberkite cukraus pudra.

Vandens vonelėje pašildykite šokoladą ir papuoškite ananasų žiedus.


Skanaus.

 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ruta
2016-04-17 16:29
kaip skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital