Amerikietiški šokoladiniai sausainiai

AUTORIUS:
Donata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
Amerikietiški šokoladiniai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g margarino
150 g baltojo cukraus
110 g rudojo cukraus
2 kiaušiniai
2 ml vanilės esencijos
280 g kvietinių miltų
5 g kepimo miltelių
1 g druskos
335 g šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Margariną išsukite su abiejų rūšių cukrumi, kol neliks cukraus kruopelių.
2. Į margarino ir cukraus masę įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išplakite, kad masė taptų vientisa. Tada įmuškite antrą kiaušinį ir vėl gerai išplakite.
3 Tada į masę įlašinkite vanilės, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Bet nemaišykite tešlos pernelyg ilgai.
4 Šokoladą susmulkinkite nedideliais, maždaug 1 x 1 cm, gabalėliais ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
5 Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių.
6 Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite jį aliejumi.
7 Į skardą ant popieriaus šaukštu dėkite nedidelius tešlos kūgelius ir kiškite į orkaitę. Kepkite apie 8 - 12 minučių, priklausomai nuo sausainių dydžio.
8 Kai sausainio kraštai paruduos, o vidus dar bus šviesus, sausainius ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite. Skanaus.
AUTORIUS: Donata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital