Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušinių tryniai
1 v. š. citrinų sulčių
1 V. Š. Dižono garstyčių
0,5  - 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
0,5 - 1 SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 
200 g rapsų aliejaus
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išplakite trynius, įspauskite citrinų sulčių, įdėkite garstyčių ir aitriųjų paprikų. Po truputį pildami aliejų plakite, kol majonezo masė pasidarys vientisa (kulinarai pataria aliejų iš pradžių pilti lėčiau nei pabaigoje.)

Patarimas! Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas  - puikus priedas prie furšeto valgių, tinka ir mėsainiams pagardinti.  

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital