Aitriųjų čili pica

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Aitriųjų čili pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kvietiniai miltai, 125 gramai
Mielės, 10 gramų
Pienas, 0.5 stiklinės
Kiaušiniai, 1 vienetas
Cukrus, 1 šaukštelis
Druska, 0.5 šaukštelio
Alyvuogių aliejus, 3 šaukšteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įdarui papildomai reikės: Čili pipiras 1 vnt. Pomidoras 1 vnt. Saliamio dešra 80 g. Fermentinis sūris 100 g. Pomidorų padažas truputį. Paprikos pusė. konservuoto jalapeno. Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi. Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital