Airiška duona su razinomis

AUTORIUS:
Krisitna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Airiška duona su razinomis
Airiška duona su razinomis
Airiška duona su razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės speltų miltų
2 stiklinės kefyro
2 saujos razinų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kmynų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persijoti miltus, sumaišyti su druska, kepimo milteliais, cukrumi.
2.
Razinas nuplauti ir nusausinti, sudėti į miltus kartu su kmynais. Pilti kefyrą.
3.
Užminkyti tešlą. Tešlą palikti pusvalandžiui "sunokti" (tešla bus kiek lipni).
4.
Tešlą perminkyti ant miltais pabarstyto stalo. Suformuoti apvalų kepalą ir dėti ant riebalais pateptos kepimo skardos.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Krisitna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital