Aguročių tortas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Aguročių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


Tešla:
700-800 gr. aguročių
2  kiaušiniai
apie 1 st. miltų
2 šaukštai krakmolo
druskos
pipirų
50-100gr. fermentinio sūrio
Pertepimas:
3-4 skiltelės česnako
3 kiaušiniai
250 g. majonezo
žalumynų: krapų, svogūno laiškų ir kt.

PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročius sutarkuoti ir palikti 15 min., kad išleistų sultis. Aguročius sumaišyti su kiaušiniais, įberti prieskonius pagal skonį, įdėti  krakmolą ir miltus. Tešla turi gautis kaip blyneliams - tirštoka, bet ne per tiršta. Skanu į tešlą  įdėti kapotų žalumynų. Į keptuvę įpilti aliejaus, dėti 3 v. š. tešlos ir išlyginti paviršių. Kepti ant  vidutinės ugnies, kol apskrus, apie 10 min., paskui apversti, kepti kitą pusę dar 5 min. Iš šito kiekio turi gautis 5 blynai ( 24cm. skersmens). Leisti blynams pilnai ataušti. Pertepimas: kiaušinius išvirti ir sutarkuoti, įspausti česnaką , dėti majonezą, kapotus žalumynus, gerai išmaišyti. Blynus sutepti pertepimu. Tortą apibarstyti tarkuotu sūriu. Palikti valandai, kad susigertų. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital