Agurkinis pyragas

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Agurkinis pyragas
Agurkinis pyragas
Agurkinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 dideli agurkai
4 kiaušiniai
0,5 stiklinės cukraus
220 g miltų
150 ml aliejaus
1 citrinos žievelė
1 saujelė įvairių riešutų
1 saujelė razinų
1 a. š. kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Agurkus nuskusti ir sutarkuoti kuo smulkiau, nusunkti, kad kuo mažiau skysčių būtų.Sudėti kiaušinius, cukrų, riešutus, razinas, aliejų, sutarkuotą citrinos žievelę. Viską išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į masę, viską išsukti. Skardą iškloti su kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Pašauti į orkaitę ir kepti 30-40 min. vis patikrinant su mediniu pagaliuku ar iškepė. Kai iškeps atvėsinti ir ragauti. Minkštas, agurkų kvapu dvelkiantis pyragas. Atrodo, kad ne agurkų pridėta, o medaus, tačiau ir spalva tokia žalsva gaunasi pyrago, tad neišsigąskite, jei atrodys neiškepęs ir šiek tiek drėgnas, jis toks turi būti. Pabandykite! Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital