Agurkai svarainių sultyse

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Agurkai svarainių sultyse
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinatui:
0,5 l vandens
0,5 l svarainių sulčių
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
2 laurų lapeliai (Lauro lapas)
6-8 kvapieji pipirai (Kvapieji pipirai)
šakelė peletrūno (Peletrūnas)
3-4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Verdančiame truputį pasūdytame vandenyje agurkus plikyti 2-3 min., po to išgriebti ir sudėti į stiklainius. Išvirti marinatą, užpilti ant agurkų, palaikyti 4-5 min. Po to nupilti, užvirinti ir vėl užpilti ant agurkų. Jei marinuojama mažuose stiklainiuose, marinatą kaitinti 3 kartus, jei dideliuose - marinatą užtenka kartą nupilti ir pakaitinti. Užpylus paskutinį kartą, stiklainius tuoj pat sandariai uždaryti. Vietoj svarainių sulčių galima dėti skiltelėmis supjaustytų jų vaisių. Įdėjus daugiau svarainių, agurkai bus rūgštesni.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital