Aguonų pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aguonų pyragas su obuoliais
Aguonų pyragas su obuoliais
Aguonų pyragas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
120 gramų aguonų
300 gramų obuolių
150 gramų margarino
100 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus (SAUDA)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu (po to vandens perteklių atsargiai nupilti) ir porą kartų permalti mėsmale.
2.
Obuolius supjaustyti mažais gabalėliais, sumaišyti su maltomis aguonomis.
3.
Kambario temperatūros margariną (ar sviestą) išsukti su cukrumi. Po vieną dėti kiaušinio trynius ir vis gerai išsukti. Pilti aguonų ir obuolių masę, manus, kepimo miltelius, įtarkuoti apelsino žievelę, berti nuplikytas razinas. Gerai viską išmaišyti.
4.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
5.
Kepimo skardą ištepti riebalais ar iškloti kepimo popieriumi, pilti tešlą ir kepti apie 50 min. iki 180° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Dalia K
2019-12-17 11:09
Siame recepte paminėti manai , razinos - bet nenurodytas kiekis ATSAKYTI
algirda
2014-12-30 21:46
dar pasakyk,ar tie manai su razinom iš dangaus nukrito,ir kiek jų prikrito?,recepte tai jų nėra ??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital