Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g aguonų,
230 g cukraus,
8 kiaušiniai,
75 g lazdyno riešutų,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
1 šaukštas krakmolo,
1 šaukštas tirpinto sviesto,
Truputį cinamono.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.