Agnės naminiai Kibinai

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Agnės naminiai Kibinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:

1 kg miltų
3 kiaušiniai
200 g grietinės
450 g sviesto
1 žiupsnelis druskos

Įdarui:

2 kg kiaulienos faršo
1 svogūnas
20 g sviesto
Prieskoniai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išberiame miltus į didesnį indą. Tada supjaustytą sviestą, gabaliukais, sumetame į miltus ir minkome, kol masė bus biri. Į tą masę įdedame 3 kiaušinius ir 200 g grietinės, minkome, kol tešla nebelips prie rankų ir taps vientisa. Įdedame tešlą į šaldytuvą 30 min. Faršą gaminame kaip kotletams. Vietoje kiaušinio įdedame 20 g ištirpinto sviesto ir užpilame užkaitintu vandeniu, kad mėsa viduje būtų nesausa iškepus kibinams. Tešlą plėšome gabaliukais ir kočiojame iki rutulio formos. Įdedame mėsą ir lipdome kibinus.
Į skardą įdedame kepimo popierių, išteptą sviestu, sudedam kibinus. Kibinus aptepame kiaušinio tryniu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms. SKANAUS!
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
augis
2015-01-10 20:14
Zašibis koldūnai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital