Agnės naminiai čenakai

AUTORIUS:
agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Agnės naminiai čenakai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulienos mėsa
Bulvės
Morka
Svogūnų laiškai
Svogūnas
Raudonasis saldus pipiras
Kiaulienos prieskoniai
Krapai
Pomidorų padažas
Grietinė
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į čenakines sudedame supjaustytą kiaulienos mėsytę, geriausiai šiek tiek užmarinuota. Ant viršaus dedame bulves smulkiau pjaustytas, sutarkuotas morkas, pjaustytą pipirą, svogūnų laiškus, česnakinius prieskonius. Po to dedame šaukštą pomidorų  padažo bei grietinės, apibarstome krapais, įdedamas lauro lapelį.Dedame čenakines į orkaitę,  200 laipsnių, ir kepame pusantros valandos. Skanaus
AUTORIUS: agne
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
2015-01-29 20:34
Noreciau daugiau suzinoti apie cenakines ATSAKYTI
brigita
2013-03-20 22:55
Kuri dalis kiaulienos mesos? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital