Greitai marinuoti svogūnai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Marinuoti svogūnai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vos kelias valandas pamarinuoti, traškūs svognai, kurie labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų. Svogūnus galite naudoti nebūtinai rausvus, tiks ir paprasti geltoni, tik Vos kelias valandas pamarinuoti, traškūs svognai, kurie labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų. Svogūnus galite naudoti nebūtinai rausvus, tiks ir paprasti geltoni, tik rausvieji būna švelnesnio skonio. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų rausvųjų svogūnų (arba paprastų svogūnų)
2 vienetai citrinų
1 šaukštelis druskos
60 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir išskirstykite. Sudėkite į sandariai uždaromą indą.
2.
Citrinas supjaustykite stambiomis riekelėmis, užspauskite sultis ant svogūnų, citrinas sudėkite kartu. Pilkite aliejų, actą, berkite druskos.
3.
Indelį uždarykite, papurtykite ir kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą. Prieš patiekiant išimkite citrinas.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Arvydas
2019-06-18 15:17
Druska, apelsino, citrinos sultys, masažas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital